COMPOHUB

CILJEVI PROJEKTA

Glavni cilj projekta je pomoći u održavanju i povećanju konkurentnosti fizičkog rada u EU.

To se postiže podupiranjem industrije obukom u zemljama u kojima je proizvodnja kompozita već dobro razvijena (Slovenija, Estonija, Njemačka) i uvođenjem ovih rezultata u zemlje u kojima nije (Bugarska i Hrvatska), postavljajući temelje za buduće širenje. Stoga će projekt uključivati i baviti se potrebama sljedećih ciljnih skupina:

  1. Mala i srednja poduzeća u industriji kompozita (tj. tvrtke koje koriste kompozitne materijale za proizvodnju kompozitnih dijelova za različite industrije (npr. zrakoplovna, automobilska, pomorstvo itd.).
  2. Mala i srednja poduzeća koja rade u regionalnoj drvnoj, tekstilnoj, metalnoj i drugim tradicionalnim proizvodnim industrijama (tj. proizvodnja namještaja, stolarija, itd.).
  3. Organizacije/institucije za osposobljavanje i pružatelji strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.
  4. Obrazovne ustanove u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Projekt također cilja na studente, osobe koje mijenjaju karijeru, pojedince koji traže bolje prilike za napredovanje kao visokotehnološka kvalificirana radna snaga, stjecanje novih vještina i jačanje ključnih kompetencija. Na individualnoj razini, CompoWIN podržava cilj procesa doživotnog učenja za one čiji su glavni interesi i sposobnosti u području ručnog rada i tradicionalnih vještina.

Last modified: Tuesday, 27 September 2022, 11:44 AM